Bet365 mobil – iPhone, iPad og Android

Bet365 100% startbonus for mobil: iPhone, iPad og Android – Danmarks mobile

Prøv vores fantastiske mobilservice første gang og vi giver dig en 100% bonus, uanset om du er ny eller eksisterende bet365 kunde.

Afhængig af Bet365 mobile enhed vil du kunne nyde en stor række funktioner inklusiv brugervenlig navigation, vores markedsførende live-odds service og en hjemmeside der viser alle top begivenhederne. iPhone, iPad og Android brugere kan se live-billeder fra sports begivenheder og live hestevæddeløb på farten.

For at få din bonus er det eneste, du skal gøre, at placere et kvalificerende væddemål gennem Mobil hos bet365 på 10 kr* eller mere, og så vil du være berettiget til en 100% bonus, op til 500 kr*.

Klik her!

Når du har placeret dit kvalificerede væddemål, skal du skaffe din tilbudskode fra vores hjemmeside ved at vælge Min konto fra menuen under Tjenester, derefter Tilbud og Tilgængelige tilbud. Derefter modtager du en e-mail med din tilbudskode til din registrerede e-mail-adresse.

Mobil hos bet365

Spil Roulette gratis nogle gange, det er en god måde at lære det på. Lær at spille Roulette ved primært at opdele væddemålene i inside bets og outside bets.

Hvordan ved jeg om min mobiltelefon er kompatibel med Mobil hos bet365?

Det eneste det kræver for at komme på Mobil hos bet365 er en telefon der kan gå på nettet og et passende abonnement fra din udbyder. Dette er tilgængeligt på de fleste telefoner på markedet nu om dage.

Du kan indtaste din tilbudskode ved at gå til ‘Min konto’ via hjemmesiden eller via vores mobilservice.

Med fantastiske tilbud og et stort udvalg af før-kamp og Liveodds markeder, kan du være sikker på, at bet365 er stedet at være for alle dine mobilvæddemål.

*eller tilsvarende i anden valuta.

Kan jeg se live sport på min mobiltelefon?

Nu kan du se live sport på din iPhone, iPad eller Android telefon inklusiv fodbold, tennis, basketball, snooker, dart, cricket og squash. Det eneste, du skal gøre, er at have midler på din konto eller have placeret et væddemål inden for de seneste 24 timer. For at se Live billeder skal du logge ind, gå til Sport eller Liveodds, hvor tv-ikonet viser, hvilke kan ses live.

Opret en konto i dag og få din 100% Startbonus – Opret konto!