Nordicbet

Nordicbet Danmark

RankingRanked 4.5 out of 5 by 7 voters.

Generelt har NordicBet et rigtig godt livebetting modul. Det daglige udbud er ganske fint, og der udbydes også her en lang række spiltyper. Der mangler dog lidt med hensyn af kampe – og det trækker lidt fra topkarakter.

NordicBet har det bredeste udvalg af gode odds på sport. Når det gælder dansk fodbold sætter vi odds på alt fra SAS Ligaen til Serie 2. Også i mange andre lande og sportsgrene sætter vi odds ned til de lavere rækker.

Nordicbet Danmark

Nordicbet sport fakta

  • Gratis bonus: Nej
  • Indskuds bonus: 500 kr
  • Bonuskode: AFF500
  • Regulerende myndighed: Nordicbet har tilladelse fra og er under tilsyn af Spillemyndigheden.
  • Support: Livechat og  telefon +356 2132 3638
  • Betalings-muligheder: Instant bank, Webmoney, Entropay, Skrill/Moneybookers, Neteller, Mastercard, VISA, Clickandbuy
  • Hæve-muligheder:Instant bank, Webmoney, Entropay, Skrill/Moneybookers, Neteller, Mastercard, VISA, Clickandbuy
Nordicbet mobil

Gå til Nordicbet Danmark og få 500 Kr velkomstbonus

Når du opretter dig hos NordicBet, matcher vi din første indbetaling 100% med op til 500 kr. Du får dobbelt så meget at spille for på vores gode odds på alt lige fra Superligaen til X Factor.

Sådan får du din bonus: Hvis du indbetaler 500 kr. eller mere, får du automatisk den maksimale bonus på 500 kr. Indbetaler du mindre får du 100% oven i beløbet.

Gode grunde til at åbne konto: NordicBets har et bredt udvalg af odds på dansk og international sport. Når det gælder fodbold fra Champions League ned i dansk Serie 2. Nordicbets har masser af LiveBet med livestreaming fra mange kampe, og du kan spille fra din computer eller mobiltelefon.

* For at indløse din bonus, anvende bonuskoden: AFF500.

Nye kunder kan få en velkomstbonus på 500 kr. hos Nordicbet Sport

Mobilbetting NordicBet: NordicBet har et super mobilbetting, og det fungerer absolut i top – det er hurtigt, nemt og overskueligt – der er netop kommet en opdatering i Juni 2011, og det fungerer som et af de bedste Mobilbetting moduler blandt de testede bookmakere. Ingen tvivl, vi giver topkarakter til NordicBet.

1. For at få din bonus skal du oprette din spillekonto ved at klikke på den grønne knap “Lav gratis konto”

2. Lav en indbetaling og skriv koden AFF500 i bonuskodefeltet. Så modtager du din 100% bonus, op til 500 kr., indenfor 5 minutter.

3. Spil på vores mange odds og LiveBet!

Klik her for at læse mere om Nordicbet Sport