Unibet

Unibet Danmark

RankingRanked 4.6 out of 5 by 8 voters.

Unibet er en af de bookmakere der satser hårdest på det skandinaviske marked – det ses også via deres mange reklamer på tv. Der er masser af gode odds på de skandinaviske kampe, og de tilbyder en god startbonus, foruden de tilbyder andre gode bonusser og konkurrencer til eksisterende kunder.

De er også af det internationale spillemagasin eGaming Review blevet kåret som årets europæiske sportsbettingudbyder tre gange inden for de sidste seks år (2006, 2008 og 2009), og blev dertil kåret som årets live-udbyder i 2009.

Unibet sports

Unibet sport fakta

  • Gratis bonus: Nej
  • Indskuds bonus: Velkmostbonus: 500 kr.
  • Regulerende myndighed: Unibet har tilladelse fra og er under tilsyn af Spillemyndigheden.
  • Support: kundeservice@unibet.dk
  • Betalings-muligheder: Visa, MasterCard, Moneybookers, NETeller
  • Hæve-muligheder: Visa, MasterCard, Moneybookers, NETeller

Unibet mobile

Gå til Unibet mobile og få 500 Kr velkomstbonus

Du kan få en 500 kroners Unibet bonus, som tilføjes din konto, så snart du har indsat 1000 kr. Bonusen gives efter de første 10 væddemål på 50 kr. eller derover. Det vil sige, at du skal spille mindst 10 kuponer på mindst 50 kr. Vinder du, jamen så har du vundet, plus at du får en bonus oven i hatte . Hvis du omvendt skulle være så uheldig at tabe – så vil du efter 10 væddemål atter have 500 kr. på din konto.

Nye kunder kan få en velkomstbonus på 500 kr. hos Unibet Sport

Vidste du, at du kan få adgang til Unibet odds rækkevidde, uanset hvor du er? Alt du behøver er en mobiltelefon med internetadgang, så kan du spille pre-match og live på Unibets store spiludbud.

Er du ny kunde eller har du blot ikke fået prøvet mobiltjenesten af, Unibets tilbyder dig lige nu et ganske risikofrit spil hos Unibet på 100 kroner!

Det er ganske let. Spil for mindst 100 kroner på din mobiltelefon på et hvilket som helst kamp i en valgfri sport, og Unibets tilbagebetaler de 100 kroner indenfor 2 arbejdsdage, hvis dit spil er tabt. Simpelt! Placer dine indsatser nu!

Det er nemt at åbne en ny konto. Udfyld formularen og spil hos Unibet i løbet af få minutter. Sørg venligst for at skrive alle detaljer korrekt for at undgå forsinkelser ved åbningen af din konto. Der er særlige vilkår, der gælder for udbetalingen af bonus, se under regler og vilkår!

Klik her for at læse mere om Unibet Sport